Top     Close

Sunflour

Location: Century Link Mall, Shanghai, China
Category: Bakery
Project Architect: Yanwen Zhu
Team: Byungmin Jeon,Rachel Wang,Hanwen Li
Area: 140m2
Project Year: 2019
Photographs: Byungmin Jeon

Sunflour

A new store of Sunflour designed by Atelier A has opened in Century Link Tower in Pudong, Shanghai. It presents a new modern and simple image with Sunflour’s traditional French style.

The interior decoration contrasts the dark façade with bright lights and white tiles on the walls and counters. Different shapes are used add variety to the unadorned style. The curved tiles on the counters are inspired by the petals on Sunflour’s logo.

  up
Main display area
down
Service station & cashier
Sunflour
Sunflour Sunflour
Display area with taste counter up up
   
     

down

Facade
Sunflour Sunflour Sunflour

ABOUT 上海彦文建筑设计工作室  ICP 20008473