Top     Close

Ocean Ground

Location: Raffles City, Shanghai, China
Category: Restaurant
Project Architect: Yanwen Zhu
Area: 233m2
Project Year: 2019
Photographs: Yanwen Zhu

A restaurant renovation project
The client wanted to make the space more welcoming as it felt too cold for a restaurant. Our solution is to add warm-colored objects such as organge furniture, leather cushions and dark red marble bar. To make it more attractive, we also place a long workshop table a huge custom-made light overhead. The rest of the space is dominated by blue which is the color of the brand.

Bar & service station 
up

Ocean Ground Ocean Ground

First floor dinning area up
   
     

down down

Second floor dinning area

Ocean GroundOcean Ground

Ocean GroundOcean Ground

ABOUT 上海彦文建筑设计工作室  ICP 20008473